Pijet dietale ju bëjnë të shtoni peshë?

0
Pijet dietale mund të shtyjnë njerëzit që të shtojnë peshë si dhe nxisin zhvillimin e diabetit edhe në qoftë se kanë përqindje të vogël...

Cilat janë barërat që shkaktojnë harresën?

0
Pavarësisht faktit se ato përshkruhen për lehtësim të gjendjes, nga përshkrimi i gabueshëm i tyre në botë shkaktohen 100 mijë vdekje. Brenda një viti 1.5...

Gjëra që nuk duhet ti ndani me shefin tuaj

0
Disa gjëra janë mirë të lihen mënjanë dhe të shmanget diskutimi i tyre në ambjentin e punës ku punoni. Ja disa çështje rreth të...

Pse duhet konsumuar avokado?

0
Këtu janë disa arsyet pse duhet te konsumoni më shpesh avokado: Parandalimi i kancerit te prostates: Avokadot kanë treguar se parandalojnë rritjen e kancerit të prostatës. Mbrojtës...

Si mund ta dalloni autizmin në fazat e para

0
Drejtuesi i Qendrës për Studimin dhe kurimin e fëmijëve autikë lidhur me Universitetin Ankara që i jep mësim fëmijëve autikë në Turqi , Prof....

Të mirat shëndetësore që përfitohen nga uji me kripë

0
Studime të shumta kanë treguar se uji i ngrohtë me kripë në mëngjes është një mënyrë e mirë për të pasur një organizëm sa...

Ruani kujtesën me ushtrime

0
Ushtrimet e rregullta aerobike, jo vetëm se do t’u ndihmojnë të ruani vijën trupore, por edhe parandalojnë humbjen e kujtesës në moshë të shtyrë. Një...

Cili është shkaktari kryesor i përhapjes së kancerit në trup

0
Tashmë prej një kohë të gjatë dyshohet që ekziston lidhja midis kancerit dhe stresit kronik, ndërkaq është konstatuar që pikërisht tensioni konstant psikik është...

Moti i nxehtë, këshillat e pediatrit për fëmijët e porsalindur

0
Temperaturat e larta që kanë prekur vendin tonë ditët e fundit përbëjnë një rrezik të veçantë tek personat me probleme shëndetësore, të moshuarit por...

Si lidhet depresioni me mediat sociale?

0
Facebook, Twitter dhe Instagrami na krijojnë mundësinë që të ndajmë aspekte të jetës sonë me miqtë, familjen dhe botën. Por çfarë tregojnë ato që...