Ja pse nuk duhet të tronditni foshnjën tuaj (Foto lajm)

0
Kukulla ‘Shaken baby’ tregon ndikimin e tmerrshëm që shkaktohet në trurin e fëmijës kur ai lëkundet. Një studim i ri ka krijuar kukullën, të cilës...

9 këshilla bazike për nënat gjidhënëse

0
Shumë nëna pas lindjes së fëmijës mund të kenë probleme me qumështin e gjirit, dhe nuk është për tu habitur pse prindërit fillojnë të...

Ky infeksion erdhi nga puthja e fëmijës tre muajsh (Foto)

0
Disa fotografi të pubikuara në internet shfaqin një fëmijë tre muajsh të mbuluar në fluska të gjakosura, pasi nëna e tij e kishte infektuar...

Mësojini fëmijët të bëjnë punë shtëpie! TABELA sipas moshës…

0
Një aspekt shumë i rëndësishëm në edukimin e fëmijëve është të dhënit përgjegjësi atyre përgjatë kohës që ata po rriten. Kjo jo vetëm do t’i...

Shopping-u krijon varësi

0
Vështirë të percaktohet në kohët moderne të boom-it të konsumizmit një kufi i qartë mes blerjes normale dhe asaj patologjike. Një përgjigje e shpejtë do...

Femrat dinë më mirë se meshkujt të menaxhojnë paratë

0
Një studim i fundit ka arritur në një rezultat paksa të pabesueshëm. Ka shumë mundësi që këto rezultate t’i shokojnë shumicën e burrave të...

Krejt cfarë duhet të dini për urinimin e pavullnetshëm te fëmijët

0
Kur fëmija juaj nuk mund ta kontrollojë urinimin në shtrat, kjo është shqetësuese. Ja disa këshilla se si mund ta zgjidhni këtë çrregullim që...

Pse duhet larë fytyra me sodë bikarbonë dhe vaj kokosi…

0
Pa mirëmbajtjen e përditshme të fytyrës nuk do të keni lëkurë të shëndetshme, mirëpo nuk mund të pastroni fytyrën me çfarëdo substance. Disa preparate...

Disa metoda psikologjike për ta bindur fëmijën të hajë ushqimin

0
Nëse fëmija yt bën probleme në kohën e ushqimit, dhe refuzon të provojë ushqime të reja ose mendoni që ai nuk hanë mjaftueshëm ushqim,...

Si ta kuptoni nëse foshnja juaj ka dhimbje veshi, pak prindër arrijnë ta kuptojnë

0
Infeksionet e veshëve janë të zakonshëm tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël, me shumicën e fëmijëve që kanë të paktën një episod deri në...