Rregullat e mirësjelljes të cilat i kemi mësuar në të kaluarën, por fëmijët e...

0
Rregullat e mirësjelljes dhe zakonet e ngjashme duket se ndryshojnë përgjatë viteve. Shumica e fëmijëve të sotëm nuk dinë zakone të së kaluarës, siç është...

A po sëmuren fëmijët nga lodrat plastike?

0
Një studim i ri rekomandon se lodrat plastike dhe të përbashkëta të fëmijëve mund të mbartin viruse që shkaktojnë sëmundje, disa orë pasi ato...

Foto të mrekullueshme – Fëmijë që flenë kudo!

0
Fëmijët mund të flenë kudo. Hidhni një sy këtyre fotove për të parë se çfarë nënkupton ky konstatim. Fotografite e mbledhura nga Bored Panda tregojne...

Rriten më ngadalë? Më pak të aftë? 5 tipare të brezit të smartphone-ve

0
Brezi i smartphone rritet më ngadalë Ata të brezit të smarpthoneve kalojnë më shumë kohë në shtëpi. Ndryshe nga paraardhësit, dalin pak dhe janë...

Gjithçka që duhet të dini për trajtimin e gripit gjatë shtatzënisë

0
Megjithatë, ekzistojnë disa mënyra përmes së cilave mund t’ia lehtësoni vetes këtë proces të vështirë. A ndikon kolli ose gripi në foshnjën e pa lindur? Të...

Kujdes me pecetat e lagura

0
Është thënë disa herë se pecetat e lagura irritojnë lëkurën e fëmijëve e sidomos bebeve. Kjo më është e vërtetë dhe duhet të jemi mjaftë...

Gruaja nga Gaza që sfidon bllokadën izraelite me “lodrat artizanale”

0
Raba Ebu Hattab nga Gaza, përmes lodrave "artizanale" që prodhon vet me vite të tëra, sfidon bllokadën izraelite dhe në të njëjtën kohë siguron...

Temperaturat e larta, ja këshillat e pediatrit për fëmijët e porsalindur

0
Temperaturat e larta që kanë prekur vendin tonë ditët e fundit përbëjnë një rrezik të veçantë tek personat me probleme shëndetësore, të...

Ja sa herë duhen kontrolluar fëmijët deri në moshën 6 vjeçare

0
Për të siguruar zhvillimin e shëndetshëm të fëmijëve dhe për të parandaluar sëmundjet dhe paaftësitë, ata duhet të monitorohen 16 herë prej...

Infeksionet, përse fëmijët që shkojnë në kopësht sëmuren më shpesh?

0
Në lojë janë kryesisht dy faktorë: pjekuria e sistemit imunitar dhe shumimi i baktereve në ambient të mbyllur. Të gjithë e dimë se ndërsa...

Artikujt e fundit