Psikologët japin këshilla për rritjen e fëmijëve

0
Shumë prindër janë lodhur duke dëgjuar se si teknologjia moderne mund të ketë efekte negative tek fëmijët e tyre. Interneti është i mbushur me informacione...

Fëmijët e familjeve me pak të ardhura shpenzojnë më shumë kohë në internet dhe...

0
Fëmijët e familjeve që nuk kanë shumë të ardhura shpenzojnë më shumë kohë duke shikuar televizion dhe duke përdorur pajisje elektronike sesa fëmijët e...

7 shprehje që nuk duhet t’i thuhen bashkëshortit në prani të fëmijëve

0
Ndoshta e ka thënë atë për një qëllim të mirë, por kushdo që ka shqiptuar shprehjen “Veprimet janë më të forta se fjalët”, kurrë...

Foto të mrekullueshme – Fëmijë që flenë kudo!

0
Fëmijët mund të flenë kudo. Hidhni një sy këtyre fotove për të parë se çfarë nënkupton ky konstatim. Fotografite e mbledhura nga Bored Panda tregojne...

Ushqimi ‘i keq” brenda katër ditësh dëmton trurin

0
Vakti i mëngjesit me përmbajtje të lartë yndyre dhe sheqerit, pas vetëm katër ditëve, në trurin e njeriut mund të shkaktojë ndryshime serioze, tregon...

Të bëhesh nënë e re: pritshmëritë, depresioni dhe gjithçka që duhet ditur

0
Të bëhesh nënë e re mund të jetë një nga përvojat më shpërblyese që një grua mund të ketë në jetë, por gjithashtu...

Çaj për të gjitha disponimet (FOTO)

0
Vetitë e cajit janë jashtëzakonisht të dobishme për organizmin, pasi ata jo vetëm që hidratojnë trupin, por edhe ndihmojnë në eliminimin e toksinave, qetësim...

Këshilla për ndërmarrësit që janë prindër

0
Ambientet e paparashikueshme të biznesit kanë detyruar shumë organizata të rimendojnë buxhetet e tyre. Për këtë njerëzit pushohen nga puna në numra të mëdhenj...

Ja frazat që nuk duhet t’ua thuash kurrë fëmijëve

0
Në mes të një debati, pavarësisht nëse është me një fëmijë apo me adoleshent, ka disa fraza të cilat mund të mos jenë shumë...

Tetë rregullat e arta të përdorimit të medikamenteve tek fëmijët

0
Para së gjithash na duhet t’ju bëjmë thirrje të tregoni kujdes me përdorimin e medikamenteve, pra asnjëherë mos merrni iniciativa që nuk rekomandohen nga...

Artikujt e fundit