Qëndrimi për shumë orë para ekrani mund të ndryshojë trurin e fëmijëve

Kalimi i shumë orëve duke shikuar në ekran mund të ndryshojë formën e trurit të fëmijëve të vegjël, paralajmëroi një studim.

Mos e merrni pastrimin e shtëpisë aq seriozisht! Miqve u duhesh ti, jo shtëpia...

Gjyshja ime thoshte ... Mos lejoni që tigani juaj të shkëlqejë më shumë se ju! Mos e merrni pastrimin e...

Të bëhesh nënë e re: pritshmëritë, depresioni dhe gjithçka që duhet ditur

Të bëhesh nënë e re mund të jetë një nga përvojat më shpërblyese që një grua mund të ketë në jetë, por gjithashtu...

Kanë kaluar kohët e bukura

Shkruar nga Artam Musliu Ka kaluar koha…! Kanë kaluar kohët e bukura. Në të kaluarën afrimi tek...

5 rregulla të thjeshta nga mjekët për të rritur një fëmijë të shëndoshë

Kur një person bën fëmijë, ata ndonjëherë ‘humbin mendjen’. Dhe nuk është vetëm për netët pa gjumë. Një nga...

A është të punuarit nga shtëpia një zgjidhje më e mirë për ju?

Edhe pse të punuarit në skuadër dhe në një ambient të përbashkët zyre mund të funksionojë për disa, sepse i krijohet mundësia që...

Avokatët egjiptian kundër koncerteve: Nuk na duhej Jennifer Lopez në Ditën e Arafatit

Avokatet egjiptian kanë paraqitur një ankesë te prokurori i përgjithshëm i vendit kundër organizatorëve të një koncerti të Jennifer Lopez

Studim: Adoleshentët që kalojnë më shumë se 9 orë në rrjetet sociale rrezikohen nga...

Sa më shumë orë që të kalojnë adoleshentët në rrjetet sociale, aq më shumë gjasa kanë që të vuajnë nga depresioni.

Gra që e shkelin dhimbjen – Pasi e burgosi regjimi, e braktisi bashkëshorti

Sundus Fulfule, një grua e cila ishte e burgosur 11 muaj nga regjimi i Bashar Al-Asadit, e detyruar të lind në burg...

“Produktet e kozmetikës dëmtojnë mijëra fëmijë”

Sipas një studimi të sapo publikuar, një numër i konsiderueshëm i fëmijëve nën moshën 5-vjeçare janë dëmtuar nga produktet kozmetike, transmeton Anadolu...