Këshilla për t’u kthyer në formë pas lindjes

Kur na lind një fëmijë nuk kemi shumë kohë për të vajtur në palestër. Por të gjithë nënat e reja duan të rikthejnë trupin...

Vjeshtë dhe shami, kjo stinë është kaq e dashur (Foto)

Vjeshta është në kulmin e saj dhe moti i mirë që po mban ditët e fundit e shton dëshirën për shëtitje dhe shfrytëzim maksimal...

3 trajtime bukurie me uthull molle që do të ndryshojnë totalisht trupin dhe fytyrën...

Uthulla e mollës njihet si lëngu magjik ishëndetit të mirë dhe mirëqenies. Nëse mendoni se uthulla e mollës e ka vendin në kuzhinë, diku...

Ngjyra mente, perfekte per shami dhe freski (Foto)

Ngjyra jeshile me nuancë mente është tejet e përshtatshme për një veshje të freskët verore, veçanërisht kur temperaturat rriten në mënyrë dramatike. E bukur, por...

Çfarë nuk bën të pastrohet me sodë bikarbonati

Edhe pse është shumë e dobishme, shikoni se si soda e bikarbonatit nuk është zgjedhje e mirë me rastin e pastrimit

Lyerja e flokëve gjatë shtatzënisë

Provat e pakta në dispozicion sugjerojnë se lyeja e flokëve tuaj gjatë shtatzënisë është diçka e sigurt. Organizata mbi Informacionet e Teratologjis (OTIS) ka dhënë...

Çokollata nuk shkakton aknet

Nëse pas ngrënies së një cope çokollate jeni ndier në faj, jo vetëm për kaloritë e marra por edhe prej akneve që mund të...

Modeli i shamisë që ndalon goditjen nga rrezet e forta të diellit (Foto+Video)

Ditët e nxehta janë afër, dhe ky model i shamisë do t’ua lehtësoj ti pëballoni rrezet e forta të diellit. Modeli i saj është i...

Eau de Toilette, Eau de Parfum: Ku qëndron ndryshimi?

Shishet e parfumeve lexojnë sa Eau de Toilette, sa Eau de Parfum. Mirëpo ku qëndron ndryshimi? Ajo çfarë përcakton shishet e parfumeve është përqëndrimi i...

Përdorimi i paracetamolit në shtatzëni shkakton këtë problem te fëmijët

Konstatimet nga një studim i ri i kanë nxitur autorët e saj të sugjerojnë se mund të ketë arsye për ta kufizuar përdorimin e...