Shifrat e Eurostat: Shqiptarët jetojnë për t’u ushqyer

0
Konsumi i lartë i bukës dhe brumërave është një shenjë e varfërisë dhe e nivelit të ulët të të ardhurave që siguron...

Punëtorët e pezulluar në hall me pagat

0
Veton Alushaj, është në mesin e 220 punëtorëve në spitalin special për terapi fizikale dhe rehabilitim “ONIX SPA“ në Banjë të Pejës,...

Kosova përfiton 100 milionë euro kredi nga fondi 3 miliardësh i KE-së për luftimin...

0
Komisioni Evropian i ka ndarë 3 miliardë euro në formë të kredive për të luftuar koronavirusin. Nga ky fond...

Ekonomia në kohën e koronavirusit, 10 milionë euro dëme në ditë

0
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, deklaroi se kemi 10 milionë euro dëme në baza ditore në vend për shkak...

Paralajmërohet mbyllja e bizneseve dhe rritja e nivelit të papunësisë, shkak koronavirusi

0
Kriza e krijuar nga përhapja e pandemisë së koronavirusit në ekonominë e Kosovës gjatë ditëve në vijim do të rezultojë me mbylljen...

Pandemia rrit shkallën e varfërisë në Kosovë

0
Situata e krijuar në Kosovë nga pandemia COVID-19, ka ndikuar në humbjen e vendeve të punës, rënie të aktivitetit ekonomik dhe rrjedhimisht...

Nga 1 korriku, roamingu në Ballkan 70% më i lirë

0
Qytetarët e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës dhe Serbisë, nga muaji korrik do të mund të bisedojnë me...

BQK siguron klientët e Bankës Ekonomike se mjetet e tyre janë të pandikuara dhe...

0
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është informuar me kohë nga Banka Ekonomike lidhur me sulmin kibernetik duke ndikuar në funksionalitetin e...

Lista e bizneseve që do të hapen nga e hëna (Dokument)

0
Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, kanë njoftuar të remten për bizneset që do të...

Katari jep 1.5 milion euro për ndërtimin e një fshati në Mitrovicë për familjet...

0
Fondacioni i Katarit ka nënshkruar me komunën e Mitrovicës që të ndërtoj një fshat për familjet që i kanë kushtet e rënda...