Banka Botërore: Deri në 150 mijë njerëz në Kosovë mund të bien në varfëri...

0
Një studim i Bankës Botërore konstaton se pandemia COVID-19 do të rrisë nivelin e varfërisë dhe të papunësisë në Ballkanin Perëndimor.

Pandemia rrit shkallën e varfërisë në Kosovë

0
Situata e krijuar në Kosovë nga pandemia COVID-19, ka ndikuar në humbjen e vendeve të punës, rënie të aktivitetit ekonomik dhe rrjedhimisht...

Kosova humbë miliona euro nëse nuk ratifikohen në Kuvend marrëveshjet ndërkombëtare financiare

0
Në mbledhjet e Qeverisë së Kosovës, janë aprovuar gjithsej 17 nisma për lidhjen e marrëveshjeve ndërkombëtare, 10 prej të cilave janë nisma...

Kurti në Suharekë, zotohet për kompensimin e dëmeve bujqësore nga të reshurat

0
Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, sot ka shkuar të vizitojë fshatin Nëpërbisht të Suharekës që u dëmtua nga reshjet e dy ditëve...

Qeveria ndanë 3.5 milionë euro subvencione për “Trepçën”

0
Qeveria e Kosovës ka ndarë 3.5 milionë euro për kombinatin “Trepça”, për pagesat e punëtorëve dhe kryerjen e obligimeve të tjera.

Dështon transporti ndërurban, transportuesit s’kanë llogari të punojnë me pak udhëtarë

0
Ndonëse nga dje janë lehtësuar masat për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19 dhe është lejuar transporti ndërurban me leje të veçanta,...

Inaugurohet Parku për Inovacion dhe Trajnim në Prizren, Kurti: Hap i madh në transformimin...

0
Kryeministri në detyrë Albin Kurti, sot inauguroi Parkun për Inovacion dhe Trajnim në Prizren, duke e quajtur hap të madh në transformimin...

Lista e bizneseve që do të hapen nga e hëna (Dokument)

0
Kryeministri në detyrë, Albin Kurti dhe ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, kanë njoftuar të remten për bizneset që do të...

Me paratë e ndara nga Qeveria e Kosovës, Bujanovci bleu aparatura mjekësore, ndihmoi familjet...

0
Qeveria në detyrë e Kosovës kishte ndarë mjete financiare në vlerë prej 500 mijë euro për komunat e Preshevës, Bujanovcit dhe Medvegjës...

Ekonomia ia sheh sherrin politikës

0
Kosova është duke kaluar nga një krizë politike në tjetrën dhe kjo ka ngufatur ekonominë e cila sivjet pritet të goditet më...