Në Finlandë, java e punës pritet të ketë 4 ditë e orari i punës...

Kryeministrja e re e Finlandës, Sanna Marin, ka propozuar një orar më fleksibil të orarit javor të punës, duke paraparë javën me...

Nga 1 janari në Zvicër udhëtimi nga shtëpia deri në zyrë llogaritet si orar...

Është bërë e ditur se në Zvicër nga 1 janari udhëtimi në shtëpi-zyrë, qoftë me tren apo autobus, mund të konsiderohet orar...

Prodhimi i arit të Turqisë thyen rekord në vitin 2019

Prodhimi i arit në Turqi theu rekord në vitin 2019 duke arritur nivelin e tij më të lartë në historinë e Turqisë,...

Mbi 123 mijë të papunë në Kosovë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar rezultatet e Anketës së Fuqisë Punëtore për tremujorin e tretë të vitit 2019.

Kosova pret miliona euro përfitime pas shkëputjes nga blloku energjetik i Serbisë

Kosova parasheh përfitime prej disa milionë euro në vit nga shkëputja përfundimtare me sistemin rregullues energjetik të Serbisë dhe bashkimit me sistemin...

Kostoja e patreguar e “të Premtes së zezë”

Ajo që në vendet perëndimore njihet si “e Premtja e Zezë” dhe që shënohet në fundjavën para Ditës së Falënderimeve, është një periudhë...

Arabia Saudite e pasur me naftë planifikon të kalojë në energji bërthamore

Arabia Saudite, eksportuesja më e madhe në botë e naftës dëshiron të kalojë në përdorimin e energjisë bërthamore me të vetmin qëllim...

Anulohet ‘kurdisja’ 9 milionëshe për laptopë

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) e ka anuluar për herë të dytë tenderin në vlerë 9 milionë euro për furnizim me laptopë...

Nga kjo datë numrat e Z Mobile kalojnë në Vala

Kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës ka treguar se nga cila datë, numrat e Z Mobile do të kalojnë tek operatori Vala.

Biznesmenët kosovarë nisen për në Kinë në panairin më të madh ekonomik – “Canton...

Sot janë nisur për në Kinë një grup biznesmenësh kosovarë të cilët duan të marrin pjesë në panairin më të madh ekonomik në...