Pse duhet shkolla?!

0
PSE DUHET SHKOLLA?! Mund ta them troç: ndoshta e kam tepruar me këshilla ndaj nxënësve të mi. Mirëpo, diçka...

Psikologjia e mërgimtarit!

0
Shkruan: Halil Avdulli Emigrimi mund të konsiderohet si një nga tri goditjet më të mëdha që mund ta përjetojë...

Paga e avokatit të Telekomit më e madhe se e Pilotit të NASA-s

0
Publicisti Halil Matoshi thotë se paga vjetore që e ka marrë avokati i Telekomit, Gazmend Nushi është më e madhe se paga...

Si erdhi emri shqiptar?

0
SI ERDHI EMRI SHQIPTAR? DR. NEXHMEDIN SPAHIU Pas ardhjes se osmanëve në Ballkan, ata që islamizoheshin, konsideroheshin...

Festa e të dashuruarve!

0
Vendi: Roma Koha: 207 e.r. Prifti Valentino bie në dashuri me vajzën e perandorit, Klaudius, me të...

Donald Trump fyen palestinezët

0
Nga Rainer SOLLICH Kanë kaluar disa dekada dhe konflikti mes Izraelit dhe palestinezëve ka mbetur i pazgjidhur. As luftërat,...

Diçka para namazit të xhumasë

0
...shqiptarët (disa) si duket janë “të dënuar” që të jenë robër dhe spiunë... desha të them shërbëtorë që në mënyrë “revolucionare”...

E drejta ligjore në teori dhe praktikë!

0
E pyet profesori i lëndës së "E Drejta Ligjore" njërin nga studentët si e ke emrin? Pasi i tregon studenti emrin...

Kërkesat e LDK-së ndaj VV-së, kjo është çudi e çudirave

0
Akademik Rexhep Qosja ka thënë se fajtor për moskrijimin e qeverisë së Republikës së Kosovës, është në politikën e kryetarit të LDK-së,...

Më fal, babadimër!

0
Më fal, babadimër! Zotëri babadimër, përshëndetje! Isha i vogël kur dëgjova për ty për herë të parë. Më thanë...