Nga rrëfimet e një të sëmuari me Covid-19

0
Dr Muhamed Murtezi Po ju përcjelli mesazhin e mikut tim nga spitali 8 Shtatori: Vetëdijesohuni o njerëz, me virusin...

Sprova e qemalistëve dhe e islamistëve me Republikën e Turqisë

0
Adnan Tekşen Sot është 101 vjetori i hapit të hedhur në rrugën drejt themelimit të Republikës së Turqisë.

Qeveria e Kosoves, PAN-Hoti pushtohet me serbe, kurse ne Qeverine e Serbise asnje shqiptar...

0
Shkruan Nefail MALIQI "Qeveria Hoti" pushtohet me serbe me nje zv.krymenister dhe dy ministri, kurse ne Qeverine serbe asnje...

Agjërimi dhe ana shpirtërore psikologjike e njeriut

0
Mr.sc.Ilir Rahimi Agjërimi i muajit të Ramazanit para se gjithash është një adhurim i përsosur për njeriun nga Allahu...

Korona ndryshon realitetin në çdo sferë: a jemi dëshmitar të lindjes së botës së...

0
Shkruan: Dr. Vedah Hanfer Përktheu: Dr. Amel Kurtishi Forumi “Al Sharq” ka organizuar të mërkurën (më 17...

Kush po e vret shpresën shqiptare/kosovare?!

0
Shkruan: Muxhahid Ismaili Ishte vera e vitit 2014. Një verë e nxehtë e me plogështi. Përveç temperaturave të larta...

Letër nga karantina – Fëmijët me aftësi të kufizuar janë përherë të mbyllur, por...

0
Nga: Rijad Mehmeti Ditët po ecin ngadalë, nuk ju gënjejë. Afër vetës kam gjithë familjen dhe gjithçka që më...

Dita ndërkombëtare e mirësjelljes dhe mjedisi ynë social

0
Shkruan: Ferdi Kamberi-Sociolog Shpeshherë gjatë eksplorimit tëmedieve sociale, por edhe medieve të shkruara dhe TV-së, shohim se ka një...

Unë çikës teme s’ia pres krahët!

0
Shkruan: Shqipe Palloshi-Zumberi Unë çikën teme nuk e msoj me nënshtrim! Ajo ka me lind si qenie e lirë, e plotëpushtetshme për mendimet, vendimet e...

Një familje fisnike shqiptare që la vulën e saj në ndërtimin dhe zhvillimin e...

0
Dr. Sadik Mehmeti Për arsye të ndryshme, historia jonë kombëtare është pasqyruar me shumë boshllëqe, të cilat sigurisht që do të plotësohen me kohë për...