Korona ndryshon realitetin në çdo sferë: a jemi dëshmitar të lindjes së botës së...

0
Shkruan: Dr. Vedah Hanfer Përktheu: Dr. Amel Kurtishi Forumi “Al Sharq” ka organizuar të mërkurën (më 17...

Qosja e quan “komplot parlamentar” rrëzimin e Kurtit, sulmon ashpër partitë që e përkrahën...

0
E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit! E rrëzuan Qeverinë e shpresës! E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit dhe të shpresës pa i lejuar t’i...

Virusi Corona dhe disa ngecje mendore

0
Shkruan: Halil Avdulli Në shumë mendje tona, banojnë një numër i madh viruseve vdekjeprurëse të të menduarit, për ata që...

Psikologjia e mërgimtarit!

0
Shkruan: Halil Avdulli Emigrimi mund të konsiderohet si një nga tri goditjet më të mëdha që mund ta përjetojë...

Paga e avokatit të Telekomit më e madhe se e Pilotit të NASA-s

0
Publicisti Halil Matoshi thotë se paga vjetore që e ka marrë avokati i Telekomit, Gazmend Nushi është më e madhe se paga...

Si erdhi emri shqiptar?

0
SI ERDHI EMRI SHQIPTAR? DR. NEXHMEDIN SPAHIU Pas ardhjes se osmanëve në Ballkan, ata që islamizoheshin, konsideroheshin...

Festa e të dashuruarve!

0
Vendi: Roma Koha: 207 e.r. Prifti Valentino bie në dashuri me vajzën e perandorit, Klaudius, me të...

Donald Trump fyen palestinezët

0
Nga Rainer SOLLICH Kanë kaluar disa dekada dhe konflikti mes Izraelit dhe palestinezëve ka mbetur i pazgjidhur. As luftërat,...

E drejta ligjore në teori dhe praktikë!

0
E pyet profesori i lëndës së "E Drejta Ligjore" njërin nga studentët si e ke emrin? Pasi i tregon studenti emrin...

Kërkesat e LDK-së ndaj VV-së, kjo është çudi e çudirave

0
Akademik Rexhep Qosja ka thënë se fajtor për moskrijimin e qeverisë së Republikës së Kosovës, është në politikën e kryetarit të LDK-së,...

Artikujt e fundit