Më fal, babadimër!

Më fal, babadimër! Zotëri babadimër, përshëndetje! Isha i vogël kur dëgjova për ty për herë të parë. Më thanë...

Vjosa Osmani ndërmjet dy zjarreve

Shkruan: Milazim Krasniqi Albin Kurti po e luan këtë lojë me Vjosa Osmanin për një arsye të fshehtë, ai...

Fatkeqsitë natyrore- sprovë apo dënim?!

Shkruan: Korab Hajraj Popuj të ndryshëm kanë prirje që fenomeneve natyrore, të cilat ndodhin rreth tyre, t’u japin një shkas, ashtu...

“Çmimi Nobel” më nuk ekziston!!!

Shkruan: Mustafë Bajrami ‘Nobel’ paskësh qenë lojë korporatash për të mashtruar njerëz e popuj të ndryshëm. Paskësh qenë kurgjë....

A duhet të festohet Krishtlindja?

Nga: Dr. Rijad Imeri Edhe këtë vit si çdo vit tjetër, sa herë vjen Krishtlindja, hapen tema e polemika rreth...

Rreziqet me të cilat do të ballafaqohet islami në të ardhmen!

Rreziqet me të cilat do të ballafaqohet islamin në të ardhmen! Pjesa e dytë: 4. Rreziku...

Nuk më duhet një botë, ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta

Shkruan: Keanu Reeves Unë nuk mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre...

Nga Arben HALLUNI/ Turqia një vend më shumë se mik për shqiptarët

-Turqia një popull më shumë se mik për shqiptarët Turqia vazhdon dërgimin dhe shpërndarjen e ndihmave për banorët e...

Medreseja “Alauddin” që u bë qendër aktivitetesh nën okupim

Shkruan: Sylejman Osmani-sekretar i Medresesë së Mesme ”Alauddin”, në Prishtinë.) Medreseja e Mesme ”Alauddin në Prishtinë, gjatë viteve...

A isha dje, i gatshëm për të vdekë?!

Shkruan: Hoxhë Husamedin Abazi Tani kur dihen viktimat, të plagosurit, rrënimet dhe dëmet vërtetë kolosale nga tërmeti i rënd...