Kërkohet dënim me burg për ata që dëmtojnë pyjet

0
Degradimi i pyjeve dhe ambientit ka qenë tema që është diskutuar në takimin e organizuar nga Prokuroria Themelore në Pejë. Me ketë...

Qeveria po vazhdon t’i prishë raportet me BE-në

0
Kohëve të fundit është parë një ashpërsim i gjuhës së komunikimit mes qeverisë “Haradinaj” dhe zyrtarëve të Bashkimit Evropian.

Alarmante: 50 plaçkitje për 3 muaj, shumica banka

0
Kohëve të fundit në vendin tonë është rritur numri i plaçkitjeve të armatosura, e më shqetësuese janë ato nëpër bankat e vendit....

Në këtë muaj pritet të procedohet në Kuvend Projektligji për Qeverinë

0
Projektligji për Qeverinë pritet të procedohet në Kuvendin e Kosovës në fund të majit. Kështu ka bërë të ditur...

Korrigjimin e kufijve e pamundëson Kushtetuta

0
Jetësimi i idesë që Lugina e Preshevës t’i bashkohet Kosovës, pamundësohet nga Kushtetuta e vendit. Kjo pasi që...

Mbi 75 për qind e punëtorëve kanë kontrata të përkohshme

0
Sigurimi i një vendi të punës në Kosovë, në vendin me papunësinë më të lartë në Evropë, vazhdimisht është një proces i...

25 mijë familje në Kosovë varen nga ndihma sociale, mbi 100 mijë punëkërkues

0
Edhe 20 vite pas luftës dhe 11 vite pas pavarësisë, për Kosovën problem i madh po qëndron varfëria dhe papunësia e madhe.

​Dhjetëra mijëra tonë mish i prishur u asgjësuan për 3 muaj, AUVK-ja thotë se...

0
Qytetarët e Kosovës vazhdojnë të kenë dyshime në cilësinë e mishit që konsumojnë, ndërsa Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës garanton se mishi...

Taksa ia humbi Serbisë mbi 170 milionë euro

0
Zëdhënësi i Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci, ka zbuluar se sa është humbja e shtetit të Serbisë dhe Bosnjës gjatë kësaj periudhe...

Edhe serbët marrin pensionin e veteranit të UÇK-së

0
Në armatën e madhe të veteranëve të UÇK-së që marrin pensionin për kontribut në luftim e fundit në Kosovë ka edhe serbë...