Vetëvrasjet po bëhen problem serioz i shoqërisë kosovare

Vetëvrasjet në Kosovë po vazhdojnë të jenë një problem i përgjithshëm shoqëror. Statistikisht që nga paslufta në Kosovë për...

Mërgimtarëve që po kalojnë për Serbi u shpërthehen gomat – gozhdat me flamur serb

Bashkatdhetarët që po kthehen nga Kosova, nëpër Serbi po vazhdojnë të iu dëmtohen gomat. Siç ka raportuar më herët...

Në marrëveshjen me Serbinë të përfshihet 1/8 e pasurisë së ish-Jugosllavisë dhe dëmet e...

Taksa e vendosur ndaj produkteve që vijnë nga Serbia dhe Bosnja ka bërë që procesi i dialogut të stagnojë. Përfaqësuesit e të...

Integrim apo asimilim? Çfarë do të thotë të integrohesh në Gjermani?

Fjala "integrim" është vendosur në qendër të debatit publik dhe politik për migracionin në Gjermani. Shpesh integrimi kuptohet si përshtatje e të...

Studenti serb thotë se shqiptarët nuk janë armiq

Në një rrëfim për Deutsche Welle, studenti i gazetarisë nga Novi Sadi, Aleksandar Bugarin ka thënë se shqiptarët nuk janë armiqtë e...

LDK e dërgon Agim Veliun të flas me njeriun e Trumpit për koalicionin me...

Delegacioni i LDK-së, është takuar sot me të dërguarin e posaçëm të presidentit amerikan, Donald Trump. Përmes një komunikate...

Kosova vendi më i varfër në Evropë, Gërxhaliu: Haradinaj izoloi vendin me taksë –...

Kosova është ndër vendet më të varfura në Evropë dhe lidhur me këtë problemi kyq shihet papunësia dhe varfëria. Lidhur me...

Injorimi i centave në tregun kosovar, afro 50 milionë euro në vit tjetërsohen

Sa herë që qytetarët e Kosovës blejnë diçka, kusuri i centave për ta duket shpeshherë i pavlefshëm. Kjo fillon zakonisht nga...

Rritet numri i të rinjve që po përdorin droga të ndryshme, rreth 2500 kërkojnë...

Prishtina është qyteti i cili prin sa i përket konfiskimit të narkotikëve gjatë vitit 2019. Ndoshta kjo edhe për shkak të numrit...

Vrasjet që nga paslufta që sfiduan drejtësinë, as 2019-ta nuk i zbardhi

Viti që lamë pas u karakterizua me ngjarje të shumta në sferën e sigurisë, mirëpo edhe me sfida të reja për sistemin...