Çfarë bëjnë njerëzit e mençur para gjumit?

Ajo çfarë bëni para gjumit, flet shumë për karakterin tuaj. Këmbëngulja për të fjetur menjëherë pasi jeni shtrirë nuk është mënyra e duhur. Sado të...

Si ndikon në organizëm çokollata e bardhë?

Nuk do ta besonit, por çokollata e bardhë ndikon në masë të madhe në shëndetin e njeriut. Është vërtetuar se nëse çokollatës së bardhë...

Pse nuk duhet të buzëqeshni në fotografinë e pasaportës

Fotot e pasaportës rrallëherë janë të mira, e kjo për shkak të rregullave strikte që aplikohen. Kur dilni në foto për pasaportë duhet t’i mbani...

Ja katër mënyra për t’u ballafaquar me stresin

Çdo njeri vuan nga stresi herë pas here, por për disa është fenomen i përditshëm që ndikon seriozisht në kënaqësinë e tyre për këtë...

DHURATA 12 MILJE DET (PO A THA SA TOKË?!?)

Nga: Prof.Dr Ismail Bardhi Po e filloj këtë shkrim me një përsëritje të asaj që mjaft është shkruar dhe diskutuar nëpër revistat e mëparshme:çka është...

Rruga e Kombit s’është autostradë dhe nuk mund të tarifohet

Nga 17 shtatori i këtij viti nis tarifimi në autostradën Milot-Morinë. Privilegje do të gëzojnë vetëm invalidët e punës dhe shtresat në nevojë...

CIA parashikon bashkimin e Shqipërisë me Kosovën

CIA parashikon që Bashkimi Evropian do të shkatërrohet deri në vitin 2025. Portali i gjeopolitikës analizuese “Stratfor”, më e njohura në Shtetet e Bashkuara, raporton...

Dialogu dëmtoi subjektivitetin ndërkombëtar të Kosovës

Dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, i lehtësuar nga Bashkimi Evropian, ka lehtësuar një varg çështjesh teknike në të mirët e qytetarëve të...

Dilemat e shfuqizimit të takës para fazës së ardhshme të dialogut

Mbetet e paqartë nëse autoritetet e Kosovës do të lëvizin drejt shfuqizimit të tarifës doganore 100 për qind të vendosur ndaj produkteve...

Haradinaj me ofertë të re për mësmimdhënësit, ata e refuzojnë menjëherë

Qeveria ka ndryshuar edhe njëherë koeficientët për mësimdhënësit, por sërish jo për të prekur kërkesat e grevistëve. Një draft i ri, për të...