Wi-Fi: Një vrasës i heshtur

0
Pothuajse të gjithë kemi Wi-Fi në shtëpi për shkak të lehtësisë së saj. Megjithatë, ka pasur disa shqetësime për sigurinë dhe përfundimin se Wi-Fi...

Ky është iPhone 8? (Foto)

0
Tash kur iPhone 8 ka hyrë në prodhimin masiv, mund të presim edhe më shumë informacione për pajisjen se sa që kemi pasur më...

Volkswagen përgatit një befasi të madhe për blerësit

0
Prodhuesi gjerman i automobilave Volkswagen do të inkurajojë me një shumë prej dhjetë mijë eurosh për të gjithë ata, të cilët dëshirojnë të zëvendësojnë...

Hajnia virale, kështu po vidhen kartat e kreditit nga bankomatët (VIDEO)

0
Klonimi i kartelave është një nga shqetësimet më të furishme të shekullit të 21-të. Kanë kaluar kohët kur pasi e humbisnit protofolin, e anulonit...

Nëse passwordi juaj është sikur këta, ndërrojeni menjëherë!

0
Fjalëkalimi, apo sic njihet globalisht "passwordi" është informacioni më konfidencial të cilin nuk duhet ta dijë as më i afërmi person. Emailet dhe llogaritë e...

Google si shembull për trajtim të mirëfilltë të punëtorëve

0
Shumë prej nesh kanë menduar së paku një herë se sa tërheqëse do të ishte puna në selinë e Google në Kaliforni. Kompania miliardë...

Dalin pamjet e iPhone 7S Plus

0
Telefoni më i mirë i Apple padyshim se do të jetë iPhone 8, por kjo kompani është duke përgatitur edhe dy modele tjera, iPhone...

Facebooku po i mund të gjitha kanalet e tjera

0
Marketingu është çelësi i suksesit për çdo biznes. Nëse ju jeni tashmë një sipërmarrës ose planifikoni për t’a nisur biznesin tuaj të ri këtë...

Ta zëvendësojmë Facebook-un me Kur`an

0
Shumë besimtarë, pak a shumë janë të varur nga Facebook-u. I kontrollojmë llogaritë në Facebook nga disa herë në ditë. Disa e kanë përditshmëri...

Cilat janë industritë që po përfitojnë nga marketingu digjital?

0
Çdo kompani ka nevojë për një plan digjital, por disa sektorë janë më të përshtatshme se tjerat për këtë lloj marketingu. Në botën tonë të...

Artikujt e fundit