NASA: Dielli do të lind nga Perëndimi?

0
NASA: Dielli do te lind nga Perendimi? Sipas shkrimit të medieve ndërkombëtare, të cilat i referohen burimeve të Agjencisë Kozmike Amerikane NASA, nuk është larg...

Emiratet Arabe planifikojnë misionin e parë hapësinor në Mars

0
Misioni i parë arab hapësinor në Mars po përgatitet të ngritet brenda disa javësh. Karburantët do të fillojnë javën...

Dy detet që nuk përzihen me njëri tjetrin! Pse ndodh kjo dukuri? Përmendja e...

0
Shumë prej nesh e kanë të qartë pamjen midis dy deteve të cilët bashkohen me njëri-tjetrin. Si ndodh kjo dukuri? Të shumta kanë qënë...

Studimi: Vaksina për fruth mund ta mposht koronavirusin

0
Vaksina MMR e përdorur kundër fruthit, shytave dhe rubeolës mund të ndihmojë organizmin të luftojë koronavirusin, nëpërmjet përforcimit të sistemit imunitar.

NASA për herë të parë pas 10 vitesh nga SHBA do të dërgojë astronautë...

0
Agjencia Hapësinore Amerikane (NASA) ka njoftuar se për herë të parë pas rreth 10 vitesh kanë arritur kapacitetin për të dërguar astronautë...

Misteri i Qabes

0
Kur Neil Armstrong për herë të parë ka udhëtuar në hapësirë dhe ka marrë fotografitë e planetit Tokë, ai tha: "Planeti Tokë është i...

Siguria Ushqimore në Ballkan

0
Drejtori i Zyrës për Ballkanin dhe Evropën Lindore tëTİKA-s, Dr. Mahmut Çevik, ndau të dhëna të hollësishme dhe interesante nëkonferencën ku mori...

A është Shqipëria në “Unazën e Zjarrit”, zonë e prirur për tërmete?

0
Shqipëria është goditur nga një tërmet shkatërrimtar që ka për pasojë së paku 25 jetë të humbura, qindra të lënduar dhe qindra...

Nishan apo kancer? Kjo video ju informon shumë

0
Një nishan i zakonshëm ka dallim nga shenjat e para të kancerit të lëkurës, dhe dallimi është si në pamje ashtu edhe në zanafillën...

A ndikon moti i nxehtë në largimin e koronavirusit?

0
Një panel shkencor prestigjioz i tha Shtëpisë së Bardhë se nuk duket se koronavirusi do të largohet pasi...