Më pak stres, më shumë fokusim në punë

0
Nga Sarah Vermunt- A ka gjëra të cilat dëshironi t’i lini që të fokusoheni më shumë në gjërat të cilat ju interesojnë më së...

You Tube “pengon” personat që kërkojnë video të ISIS-it

0
YouTube ka thënë që do të ri-orientoj personat të cilët kërkojnë “propagandë të dhunshme ekstremiste” dhe do t’ju ofroj video të cilat e dënojnë...

4 frustrimet më të shpeshta të punëtorëve

0
Të gjithë do të besojnë se punonjësit e tyre janë të lumtur, produktiv dhe të mirë-pajisur në vendin e punës, por nuk mund të...

Sulmi i madh kundër identitetit kombëtar

0
“Nuk është e vështirë të kuptosh se perëndimi është në konfuzion”, ka shkruajtur në revistën “American Interest” Andreë Michta, rektor i Kolegjit të Studimeve...

Ky test e ndanë skizofrenin nga gjeniun (FOTO)

0
Praktikisht është e pamundur që të zbulosh nëse një person është normal po skizofrenik, thjeshtë nga pamja e jashtme. Shumë teste dhe metoda psikiatrike përdoren...

Albert Einstein: Ç’mund të mësosh nga sjelljet e çuditshme të një gjeniu

0
Shpikësi dhe fizikanti i famshëm Nikola Tesla u bënte ushtrime të këmbëve – çdo natë, ai vazhdimisht shkrythte gishtat e këmbëve, 100 herë për...

Njerëzit inteligjentë nuk iu përgjigjen menjëherë pyetjeve

0
Shumë prej nesh mendojnë se sa më shpejt të përgjigjemi, aq më të zgjuar do të dukemi.Por a jeni penduar ndonjëherë se keni thënë...

Etika në vendin e punës

0
Vendi i punës është një nga vendet më të rëndësishme në jetën tonë. Ne shpenzojmë pothuajse 1/3 për gjysmën e jetës sonë në vendin...

Libri dhe shoqëria shqiptare

0
Prof. Dr. Adnan Ismaili Libri ka qenë shkaktari kryesor që shoqëria shqiptare filloi të mendojë, filloi ta shohë ndryshe lirinë, filloi të lexojë saktë padrejtësinë...

Çfarë do të ndodhte, nëse të gjithë vullkanet do të shpërthenin njëkohësisht?

0
Ka 1,500 vullkane aktive: mundësia që të zgjohen të gjithë së bashku është e largët. “Nëse kjo do të ndodhte, zinxhiri i reaksioneve do...

Artikujt e fundit