Lepaja: Korrupsioni nuk mund të rritet më, e ka arritur limitin!

0
Nuk e kuptoj përse gjithë ky shqetësim lidhur me premtimin e ministrit të ri të drejtësisë lidhur me krimin e organizuar dhe korrupsionin. Krimi i...

Qeveria me tri qendra të vendimmarrjes

0
Katër dosje me pak faqe letre përbrenda barten prej duarve në duar. Katër burra me firmat e tyre e vulosin në ato letra të...

Kini kujdes ndaj kurtheve kur përdorni Wi-Fi gratis

0
Rrjetet falas Wi-Fi mund të jenë gjë e shkëlqyer nëse dëshironi të kurseni një sasi mujore të internetit, por duhet pasur kujdes për shkak...

Teknika mesimore – Ja si e spjegon një mësimdhënës njësinë mësimore studentëve!

0
Ky profesor i fizikës e ka vënë jetën e tij ne rrezik që ta demostroj një eksperiment! Ky eksperimet ua bënë të mundur që...

Vendet euroskeptike më të rrezikshme se Brexit për BE-në

0
Vendet anëtare të “tipit si Polonia” konsiderohen në Bruksel si një “rrezik më i madh sesa Brexit” në lidhje me kompaktësinë e Bashkimit Evropian,...

Misteri – Çfarë ndodhi në qiellin meksikan përpara tërmetit?

0
Meksika u përfshi nga tërmeti më i fuqishëm në 100 vitet e fundit, por diçka misterioze ndodhi disa minuta më herët. Në qiellin e kryeqytetit...

Çfarë ndodh në trurin tonë kur hapim gojën në mënyrë të pavullnetshme

0
Shumë thonë se hapja e gojës është ngjitese…dhe nuk gabohen. Ekspertët janë përpjekur të zbulojnë se çfarë ndodh në trurin e njeriut që e...

Shami dhe stil: Këto janë trendet e fundit

0
Veshja për gratë ka rëndësi për secilin dhe assesi nuk duhet të konsiderohet si "procedurë e përditshme", por i duhet kushtuar rëndësinë e duhur. Ka...

Nevoja për të qenë në qendër të vëmendjes

0
Njerëzit janë krijesa shoqërore dhe kanë nevojë për bashkëveprim shoqëror, për opinionin e dikujt tjerët dhe për vlerësuar e pranuar për atë që janë. Këtë...

WhatsApp me plane të mëdha, shërbime edhe për bizneset

0
Shërbimi popullor i mesazheve WhatsApp – që mburret me mbi 1 miliard përdorues aktivë të përditshëm – ka bërë zyrtar planet e tyre për...