Estonia hap në Luksemburg një ambasadë… elektronike!

I konsideruar si vendi që përdor më shumë internetin në botë, Estonia ka bërë një tjetër hap në këtë drejtim. Vendi baltik ka vendosur që...

Mbani telefonat sa më larg dhomës së gjumit

Shumë persona telefonin e mbajnë poshtë jastëkut, kjo jo vetëm për ta pasur afër gjatë përdorimit por dhe për t’u zgjuar në mëngjes me...

Mos i bëni këto 5 gabime, mund të largoheni nga puna

Janë kaq shumë gjëra të cilat mund t’i bëjnë njerëzit e mirë dhe punëtorë të pushohen nga puna. Shpeshherë gabimet e vogla mbajnë pas...

Kina e çudirave, qytete moderne por pa njerëz, zbuloni arsyen (Foto)

Kina është vendi me popullsinë më të madhe në botë dhe kështu ekzistojnë edhe shumë qytete që kanë çdo gjë që i nevojitet një...

Del adapteri i iPhone që punon me energji diellore

Tashmë ka dalë një pajisje me anë të të cilës mund të karikohen dy telefona në të njëjtën kohë duke përdorur energji diellore.Kjo pajisje...

Teknologjia e lartë nuk ka lindur në Luginën e Silikonit, por në luftë…

Teknologjia është një themel i fortë i fuqisë kombëtare. Teknologjitë që përcaktojnë një epokë zakonisht vijnë nga një fuqi e madhe gjeopolitike. Përdorimet e...

“Armiqtë” që shtiren si shokët tuaj në punë

Ne kalojmë më shumë kohë në punë me kolegët tanë se sa në shtëpi me shokët dhe familjen. Dhe kur merrni parasysh se Amerikanët...
video

Ja si të ndërtoni lodra për fëmijet tuaj!

Fëmijet zakonisht nuk mjaftohen me nje loder, ata shpesh luajn me nje loder per nje kohë të shkurtër dhe iu mërzitet. Mundohuni të bëheni...

Vite apo vjet?

Cila është forma e saktë e shumësit të emrit “vit”: “vite” apo “vjet”? Si ta shkruajmë dhe përdorim saktë këtë emër në shumës? Shumë herë...

Ne dhe/apo “Balena blu”

Ndërsa e gjithë shoqëria vazhdon të jetë ende e mbërthyer mes një palë votimesh me rezultat të shpallur dhe një palë zgjedhjesh me rezultat...