Biznesmenët kosovarë nisen për në Kinë në panairin më të madh ekonomik – “Canton Fair”… ja si mund të ndiqni dhe ju rrugën për biznes

Sot janë nisur për në Kinë një grup biznesmenësh kosovarë të cilët duan të marrin pjesë në panairin më të madh ekonomik në Kinë – “Canton Fair”.

Nisja u bë në mënyrë të organizuar nga operatori turistik UNISA, ku biznesmenët do të shohin nga afër fjalën e fundit të teknologjisë dhe tregut me standardet më të larta. UNISA tashmë po krijon përvojë në drejtimin e biznesmenëve kosovar drejt interesit tregtar në Kinë, duke qenë se kjo është hera e dytë që organizon me sukses këtë udhëtim.

Canton Fair, i cili mbahet në qytetin e madh Guanzhou, ofron ekspozitë dhe oferta për shumë lloje veprimtarish biznesore dhe të shitjes, me fokus si më poshtë:

Pajisje elektrike dhe elektronike shtëpiake, Materiale ndërtimi dhe pajisje fizike, Pajisje tw Makinerisë, Audio-Video Produkte: Home Theatre, VCD, DVD, CD, LD, Mikrofona, Pajisje Karaoke, TV, Kutitë e vendosura, Video Recorders, Regjistrues Tape, Re-lexuesit, Radiot, Megafon, altoparlantë, komunikues personal: Mobil, Pagers, Interphones, PDA, Pajisje elektronike të sigurisë: Vëzhgues, Sirena, Produkte tw Sigurimit Automatik, Detektorë, Produkte Digital Entertainment: MP3, MP4, MD, Gamer Portable Music, kamera dixhitale, etj.

Panairi zgjat nga 15 tetori 2019 deri më 19 tetor 2019, dhe i gjithë aranzhmani, përfshirë dhe asistenca për viza, kryhet nga operatori UNISA.

Image may contain: 12 people, people smiling, people standing and outdoor
Image may contain: 3 people, people standing, screen and indoor