9 arsye pse duhet të konsumoni çdo ditë nga një kivi

Kivi është një nga frutat më të pasur me Vitaminë C, Vitaminë K dhe Vitaminë A.

Ky frut është i preferuar pothuajse nga të gjithë duke qenë se është i ëmbël dhe i thartë në të njëjtën kohë.

Gjithashtu përveçse si frut, kivi mund të konsumohet edhe si sallatë ose ëmbëlsirë. Përveç këtyre këtu do të gjeni 9 arsye pse duhet të konsumoni nga një kivi çdo ditë.

1.Redukton simptomat e astmës
2.Rrit imunitetin
3.Mban nën kontroll diabetin
4.Lufton disa lloje të kancerit
5.Qartëson shikimin
6.Lufton pagjumësinë
7.I jep lëkurës tuaj butësi dhe shkëlqim
8.Lufton aneminë
9.Ndikon në shëndetin e zemrës

SHPËRNDAJE