10 skuadrat më të vlefshme në botë

Manchester City ka ekipin më të vlefshëm në botë, ndërsa ndiqet nga kampioni i Evropës Liverpool.

Barcelona mbetet në podium, ndërsa Real Madridi zbret në vendin e tetë – pozicioni më i dobët në historinë e klubit, përcjell lajmi.net.

Chelsea, Tottenham dhe Manchester United janë gjithashtu ekipet tjera angleze që janë të përfshira në listë.

Më poshtë mund të njiheni me 10 skuadrat më të vlefshme në botë:

1. Manchester City – 1.05 miliardë euro

2. Liverpool – 1 miliardë

3. Barcelona – 958.95 millionë

4. Chelsea – 861.98 millionë

5. Atletico Madrid – 840.6 millionë

6. PSG – 830.03 millionë

7. Spurs – 793.35 millionë

8. Real Madrid – 784.8 millionë

9. Manchester United – 706.28 millionë

10. Bayern Munich – 674.55 milione.

SHPËRNDAJE